Focalworks Media bedrijfsfilms

GOEDKOPE BEDRIJFSFILM MAKEN

audio, video, foto, soundengineering

bedrijfsfilm maken

Voordelig een bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam en heel Nederland? Maak een betaalbare videoclip, instructie of promotiefilm, voor de juiste prijs en kwaliteit. Hoeveel kost een bedrijfsfilm, en hoe moet ik ermee beginnen? Focalworks biedt een alles in 1 oplossing aan voor video, foto en audio. Wacht niet af, en maak indruk met jouw presentatie.  Neem contact op voor meer informatie.

jouw verhaal

Maak je verhaal bekend, door niet alleen te vertellen waar je goed in bent, maar het ook te laten zien! Een bedrijfsvideo onderscheidt je van de concurrentie. Jouw film laat zich makkelijk delen op bijvoorbeeld YouTube, facebook, en LinkedIn, waar het kan zich snel verspreiden. Consumenten en andere geïnteresseerden kiezen nu makkelijker voor jou! Laat video een deel uitmaken van je marketingstrategie.

impact video

impact

Video kan emoties losmaken, die bijvoorbeeld een normale website of een stuk papier niet kunnen. Maak indruk maken op consumenten, Business to business, en ook medewerkers. Elk jaar wordt video nog steeds populairder. Online video op bijvoorbeeld YouTube en andere sociale media, wordt door miljoenen mensen bekeken. Een grote hoeveelheid video wordt dagelijks geüpload. Zorg dat je erbij zit, zodat je jouw publiek kan bereiken!

prijzen bedrijfsfilm

betaalbaar

De kosten van een bedrijfsfilm hangen af van de materialen die nodig zijn, de voorrijkosten / parkeerkosten, eventuele gewenste opties, totaal gespendeerde tijd, en andere productiekosten. U ontvangt een all-in-one prijs met een duidelijke specificatie.

bedrijfsfilm snel geleverd

snel

U bent natuurlijk reuze benieuwd hoe de film eruit gaat zien. Bij elke Focalworks productie wordt alles gedaan om het beste resultaat zo snel mogelijk bij u te krijgen. Afhankelijk van het project, kan de video over gemiddeld een week worden afgeleverd. De bedrijfsfilm wordt elektronisch naar u verzonden middels de WeTransfer, of Minbox cloud based file sharing service. U mag uiteraard ook een sneakpeak werpen via een privé YouTube link.